Met de volgende foto ben ik genomineerd in de Categorie “Commercial Clients” voor de Professional Photographer 2012 awards. Het is een sfeerfoto voor de frismakers van Perfetti van Melle die ik afgelopen jaar gemaakt heb.

In deze workshop wordt ingegaan op het vrijstaand maken van onderwerpen in je foto. Er worden verschillende methodes behandeld om professioneel eenvoudige tot zeer complexe beelden vrijstaand te maken. Tijdens de workshop laat ik verschillende selectie methodes zien in Photoshop: Selecteren met het gereedschap snelle selectie, selecteren met het gereedschap paden en een complexer onderwerp vrijstaand maken met behulp van kanalen en maskers. Tijdstip: zaterdag 28 april 2012, 12:00 -16:00 uur. Kosten:

Een aantal weken geleden hebben we een sfeerfoto gemaakt voor Maitre Paul professional. De foto moest een High Tea sfeer met cupcakes uitstralen. Hieronder het resultaat zoals de uiteindelijke advertentie geworden is. Om de foto in groter formaat te zien kijk even in mijn food & drinks portfolio.