Fashion en Kleding Fotografie

Enkele voorbeelden van onze fashion, mode en kleding fotografie opdrachten voor diverse klanten!

Mode en fashion fotografie in vele vormen. Van voordelige packshots van kledingstukken tot kleding op High-Fashion modellen. Wij hebben tevreden klanten voor diverse mode en fashion opdrachten in het hele land.

Wij zijn volledig gespecialiseerd in modefotografie en productfotografie voor webshops. Wij fotograferen kleine en grote volumes in onze ruime fotostudio. Door onze ruime ervaring blijft de kwaliteit altijd op een hoog niveau tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Naast fotografie verzorgen wij ook beeldbewerking zoals vrijstaand maken, invisible man/kraagmontage en retouche.

Paspop fotografie voor kleding

Uw kleding kan ook op een paspop gefotografeerd worden. Hierdoor krijgt de kleding de natuurlijke vorm mee van het menselijk lichaam.

Irene van der Meijs maakt hoge kwaliteit productfotografie op een paspop van meerdere aanzichten. Afhankelijk van uw budget zullen 2 aanzichten over het algemeen voldoende zijn. We kiezen dan voor de voorkant en de achterkant van het kledingstuk. We maken de vooraanzicht productfoto’s met de invisible man techniek / kraagmontage.

Door bij kledingfotografie meerdere aanzichten per product te fotograferen en te werken met detailfoto’s kan de klant het product veel beter beoordelen voordat zij de aankoop doet. Het resultaat is vaak dat u veel minder retouren krijgt doordat men het product al goed heeft kunnen bekijken voor dat men het kocht. Wij geven met onze productfotografie een zo realistisch mogelijke presentatie van de producten die u verkoopt. Hoge kwaliteit kleding fotografie zorgt voor meer vertrouwen bij de consument die uw producten koopt, dus een hogere conversie met een lager aantal retouren. De paspop kleding productfotografie van onze fotostudio is van hoge kwaliteit. Naast uw kleding fotografie zijn we ook gespecialiseerd in productfotografie van accessoires zoals tassen, riemen, sjaals/shawls, brillen, sierraden en schoenen.

Platte fotografie voor kleding

Bij deze vorm van kleding fotografie wordt de kleding plat op tafel gelegd. Dit kan echt plat zijn zonder vouwen zodat uw klant precies ziet hoe de kleding eruit ziet. Maar het kan natuurlijk ook speelser. De kleding wordt dan zo neergelegd dat het beeld er veel vlotter en frisser uit ziet.

Schoenen fotografie

Bij het fotograferen van schoenen is detail erg belangrijk. Uw klanten hechten veel waarde aan de gebruikte materialen en willen dit zien. Daarom zorgen we dat er veel detail zichtbaar is en dat de kleuren natuurgetrouw weer gegeven worden.

Horloge, Juwelen, Brillen en sierraden fotografie

Detail en stijl zijn zeer belangrijk bij het fotograferen van de mooi ontworpen horloges en juwelen. Ook bij deze artikelen is kleurechtheid en natuur getrouwe weergave belangrijk.

Bij ons bent U verzekerd van kwaliteit en vakmanschap voor deze vormen van fotografie.

High-fashion, glamour en mode fotografie is ook een groot deel van onze werkzaamheden. Regelmatig fotograferen wij met modellen en kunnen gebruik maken van diverse visagisten voor de fotoshoots. Zij hebben ruime ervaring om de kleuren van de make-up bij de kleding op elkaar af te stemmen.

Zowel in onze studio als op lokatie is het fotograferen mogelijk. In sommige gevallen is op lokatie fotografen niet mogelijk, te tijdrovend of te duur. In deze situaties kunnen wij de modellen op geavanceerde wijze in een andere omgeving plaatsen. Mode, Fashion en Beautyfotografie moeten de aandacht trekken. Uw kleding, schoenen, accessoires, sierraden en juwelen komen het mooiste tot hun recht op een echt fashion model en/of beautymodel. Omdat we naast fashion en beauty fotografie ook gespecialiseerd zijn in product fotografie en culinaire fotografie zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid.

  • Fashion Fotografie

 

  • Kleding Fotografie

 

  • Paspop Fotografie
  • Schoenen Fotografie

 

  • Accessoires Fotografie
  • Brillen Fotografie

 

  • Sieraden Fotografie
    • Beeldbewerking

 

  • Styling

Kleding fotografie | Kleding fotograaf | Fashion fotograaf | Mode fotografie | Product fotografie | Product fotograaf | Packshot fotograaf | Packshot fotografie

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!

0031 (0)6 24509447

Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Sprang-Capelle

photography@irenevandermeijs.nl