Beverages | Drinks | Drank Fotografie

Enkele voorbeelden van onze Beverages / Drank fotografie opdrachten voor diverse klanten!

Beverage fotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Beverages / dranken vereist grote vakmanschap op het gebied van drank fotografie en beeldbewerking. De fotostudio van Irene van der Meijs heeft zich ontwikkeld tot één van de betere fotostudio’s in reclamefotografie, verpakkingsfotografie, culinaire fotografie, beverage fotografie en splashfotografie. Bekend om de expertise in food & drink fotografie.

Smaak en geur moeten bij drank fotografie worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een flesje of beker tot een high-end beverage sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt beverage / drank fotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en food fotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in Beverages fotografie van o.a. wijnen, likeuren, bieren, frisdranken, koffie, splashes en milkshakes. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid. Bekijk ook onze portfolio Food en Culinaire Fotografie op de andere pagina van deze website.

Als branding & packaging fotograaf zijn we o.a. gespecialiseerd in fotografie welke wordt ingezet voor het produceren van verpakkingen. Verpakkingsfotografie / Packaging fotografie voor diverse verpakkingslijnen.

Of het nu om drankfotografie voor verpakkingen, recepten kaarten, kookboeken, websites of advertenties gaat, we streven altijd naar mooie foto’s waarbij het water u in de mond loopt.  ‘Daar krijg ik dorst van!’

Onze fotostudio werkt zowel voor reclame- en ontwerpbureaus, als rechtstreeks voor bedrijven en instellingen. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij actief meedenken over het gewenste eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  • Beverage Fotografie
  • Splash Fotografie
  • Food Fotografie
  • Packaging fotografie
  • Beeldbewerking
  • Foodstyling

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Bel of mail ons nu!

0031 (0)6 24509447

Nies van der Schansstraat 11A, 5161CE, Sprang-Capelle

photography@irenevandermeijs.nl